Hodnocení obchodu

5,0 44 hodnocení
Přidat hodnocení
5
44x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MD Avatar autora Michaela Dubská | 23.4.2020
Tento obchod moc doporučuji! Balíček přišel rychle, krásně zabalený a s milým vzkazem☺️ Určitě jsem neobjednávala naposledy!
ŠM Avatar autora Šarlot Michálková | 22.4.2020
Chtěla jsem poděkovat za tento eshop, před pár měsíci jsem si poprvé objednala přes kamarádku první mýdlo na tvář a masku. První maska kterou sem našla a nevysušovala,pak jsme udělaly další objednávku a ikdyz se mi nechtělo utrácet, tak tady jsem se naučila že je to ta nejlepší investice, a hlavně jsem konečně našla produkty které opravdu pomáhají, jak mě tak teď už i mému bráškovi. Děkujeme za úžasné produkty! ❤️
SF Avatar autora Silvie Fedorkova | 15.4.2020
Moc dekuji a doporucuji!!!
KP Avatar autora Kateřina Pelešková | 3.4.2020
Nakupovala jsem zde již opakovaně a vždy byla maximálně spokojená. Balíček přišel vždy krásně zabalený, s osobním vzkazem a produkty jsou úžasné! Mohu jedině doporučit ❤️
BT Avatar autora Barbora Toiflová | 27.2.2020
Úžasný přístup, krásně zabalené, zboží vpořádku ❤ Vřele doporučuji a těším se na další nákupy...
S Avatar autora Sára | 20.2.2020
Balíček přišel s krásným vzkazem, udělalo mi to velikou radost. Objednala jsem si pleťové a tělové čokoládky a opravdu jsou boží. Čokoládová na pleť nejvíc TOP a hlavně dlouho vydrží. Trochu mě mrzí, že ta tělová kávová se rychle vypotřebovává. Jinak super ❤️
OM Avatar autora Olga Michálková | 6.2.2020
Balíček byl krásně zabalený ,s ručně napsaným osobním vzkazem....příjemně mě překvapil.Doporučuji
JK Avatar autora Jana Kolářová | 13.1.2020
obchod byl příjemný, prodejce milý a komunikativní, balíček byl krásně zabalený, s osobním vzkazem, prostě zabalený srdcem a s láskou
OS Avatar autora Olga Stojanová | 12.1.2020
Absolutně parádní osobní přístup k objednávce, luxusně zabaleno a milý ručně psaný vzkaz. Doporučuji! :)
RP Avatar autora Rayse Praková | 20.12.2019
I keep coming back to this shop because I love the feeling when I get the package. Its like I received a present from a dear friend. Its possible to see that Natalie does her job with love :) I TOTALLY RECOMMEND!
N Avatar autora Nik | 20.12.2019
Krásný osobní přístup, balíček je nádherně zabalený.
LP Avatar autora Lucie Potancokova | 11.12.2019
Muzu jen doporucit, Natalka bali balicky rucne. Navic byla na nem cedulka, ze jsem si pripadala jak kdybych dostala darek. Uvnitr nejen ze krasne zabaleny zakoupeny produkt, ale opet rucne psany vzkaz. Balicek byl navic ozdobeny rolnickou :) komunikace take na jednicku.. je videt, ze Natalka to dela s laskou.
Avatar autora Veronika Šabková | 30.11.2019
Krásně zabalený balíček, který přišel rychle. Rozhodně ne můj poslední nákup!
L Avatar autora Lucie | 5.11.2019
Krásný balíček, jsem s nákupem maximálně spokojená.
MS Avatar autora Martina Staňková | 16.10.2019
Nádherně zabalený balíček s láskou a s kouskem Natálky v něm, skvělý osobní přístup a o to větší radost z balíčku.
D Avatar autora Dorotka | 28.9.2019
Jsem moc spokojena, doporučuji
LP Avatar autora Lucie Potančokova | 26.9.2019
Doporucuji. Mila slecna, prijemna komunikace. Vysla mi neuveritelne vstric. Navic krasne zabaleny balicek a rucne psany vzkaz.
RE Avatar autora Renata Entová | 19.9.2019
Skvělá
LN Avatar autora Lenka Nývltová | 6.9.2019
Úžasný obchůdek! Rychlé dodání a krásné balení i s osobním dopisem. Moc děkuji!
SV Avatar autora Simona Vojíková | 5.9.2019
Obchod je příjemný, dodání rychlé. Příjemným překvapením byl osobní dopis s poděkováním za nákup.

Stránka 2 z 3 , položek celkem: 44

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.