Hodnocení obchodu

5,0 41 hodnocení
Přidat hodnocení
5
41x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZL Avatar autora Zlata Lokvencová | 27.3.2021
Krásně zabaleno
K Avatar autora Kateřina | 20.3.2021
U Natálky jsem objednala již třikrát a vždy jsem byla potěšena krásně a přesto ekologicky zabaleným balíčkem s osobním vzkazem a případným vzorečkem. Dokonce jsem si na základě vzorečku produkt tak oblíbila, že jsem jej později zakoupila v plném balení. Miluji vzorečky. Natálka je vždy ochotná poradit s čímkoliv a produkty doporučit přesně podle vašeho typu pleti. Některé produkty nakupuji opakovaně, protože jsem se do nich zamilovala. Přijde mi, že produkty téměř nemizí a vydrží dlouho, například tělový peeling je snad bezedný. I když ráda zkouším nové značky, ke Sknfed se ráda vracím, a proto se vždy těším nejen na novinky. Co na Sknfed nejvíc miluji je jejich nádherná vůně, je to důkaz, že i přírodní kosmetika může krásně, jemně a přírodně vonět. Mohli by začít dělat i přírodní parfémy, to bych velmi ocenila. Protože ať se jedná o masku, mýdlo, krém nebo sérum, všechno nádherně voní, až je mi to líto například smývat. Doporučuji nákup u Natálky všem, čeká vás osobní a milý přístup a skvělé, přírodní a hlavně předem odzkoušené produkty. :) A nakonec, balíček vždy až na jednou přišel velmi rychle, což se dá očekávat, když trefíte zrovna super akci. Takže také velká spokojenost. :)
KP Avatar autora Kristýna Pavlíková | 5.3.2021
Natálky obchůdek velmi doporučuji! Cením si osobního přístupu ke každé klientce, ochotě pomoci s výběrem a nádherně zabaleného balíčku s osobním vzkazem. Moc děkuji za vše a těším se, až vyzkouším ještě víc produktů ❤️
Š Avatar autora Šarlot | 24.2.2021
Aloe jsem začala používat asi před půl rokem, možná je to už i déle. Našla jsem Natálku přes instagram, úplně náhodně. Začala jsem si zjišťovat co je to za značku a zaujala mě na první pohled,prvně samozřejmě jen obalem, a jsem ráda že jsem i přes žádnou zkušenost vyzkoušela její produkty. Měla jsem mastnou a problémovou pleť. Po prvních pár dnech už šli vidět výsledky. První věci které mi začali zabírat jsou právě odtud. A výsledky jsou boží. I když je teplo, tak moje pleť není mastná. Je mnohem zdravější a s tím i moje sebevědomí. Párkrát když nebyl čas, nebo jsem byla nemocná, nepoužívala jsem to pravidelně pleť se zase zhoršila. Pak stačilo pár dní s aloe a levandulí a zase je vše v pořádku., a přitom stačí tak málo. Za sebe rozhodně doporučuji! :) Bonus je, že tyhle věci vůbec neubývají a stačí opravdu malé množství, takže to vydrží dlouho :)
VD Avatar autora Veronika Doležalová | 20.2.2021
Nádherně zabalený balíček, bylo v něm i věnování rukou napsané, adresované přímo na mou osobu (už to samotné zabalení mi udělalo radost) ♡ U Natálky jde opravdu vidět, že svou práci dělá s láskou pro druhé. S produkty jsem moc spokojená, rozhodně doporučuji!
RP Avatar autora Rayse Praková | 24.12.2020
Velvet cacao is easily the best drink for the cold days! I am having everyday and it’s delicious! I think it improves the mood too and helps me to control the apetite for sweet! I will buy again ♥
V Avatar autora Veronika | 3.12.2020
U Natálky se nemusím bát, že šlápnu vedle. Pečlivě vybrané produkty, osobní, milý přístup, precizně zabalený balíček, to vše dělá nákup u Natálky vyjímečným zážitkem nejen pro tělo, ale i duši.
TA Avatar autora Tereza Altrichterová | 29.11.2020
Natálka má ke všem svým zákazníkům moc milý a osobitý přístup, který právě celý tento nákup dělá od začátku do konce unikátním, ať už se jedná o dotaz k objednávce nebo navazující dotazy k použití produktů. Balíček byl krásně zabalený s několika milými vzkazy ať už přímo na krabici, nebo uvnitř. Jednání se zákazníky i kvalita prodávaných výrobků je velmi nadstandardní. Děkuju za to! ❤️
Avatar autora Blanka Šretrová | 15.11.2020
Úžasný přístup, krásně zabaleno. Fakt mě "dostal" ručně psaný moc milý vzkaz. Za mě TOP obchůdek. Přeji hodně spokojených zákazníků. Určitě se vrátím :-).
KG Avatar autora Kateřina Galasová | 12.8.2020
Jsem nadšená!
SR Avatar autora Sandra Richterová | 22.7.2020
Natalka je naprosto úžasná. Nejenom, že balíček příjde vždycky velmi rychle, ale ještě má osobní věnování včetně důležitých informaci. Z e-shopu mám doma zatím produkty od SKNFEED a teď roller. Rozhodne tím můj nakup u ni tímto nekončí. Doporučuji všem a Natalii děkuji!! ❤
DS Avatar autora Dana Smržová | 25.6.2020
Překrásně zabalený balíček,skvělá komunikace a nádherně ručně psaný dopis. Krása ❤ Moc děkuji a doporučuji.
K Avatar autora Kami | 19.6.2020
Balíček dorazil rychle, krásně zabalený a s ručně napsaným vzkazem. Moc děkuji a doporučuji. Těším se na další nákup. ❤
VS Avatar autora Věra Srbková | 28.5.2020
Moc příjemný nákup. Balíček přišel krásně zabalený s milým vzkazem. Byl to můj první nákup a určitě ne poslední :-)
M Avatar autora Markét | 21.5.2020
Krásné a příjemné jednání, starost o zákazníka. Nejvíce mě dostal ručně napsaný vzkaz přiložený k balíčku, velice milé! ❤
K Avatar autora Klára | 21.5.2020
Nejmilejší e-shop ♥️. Velice ráda objednávám. Balíček přijde vždy krásně zabalený s milým vzkazem.
RJ Avatar autora Radana Jahodová | 5.5.2020
K letošním narozeninám jsem si udělala radost a koupila si ametystový face roller.A tento dárek ty ostatní zcela zastínil.Určitou představu a očekávání jsem měla.Skutečný výsledek byl,ale nad veškerá má očekávání.Úžasné zpracování ( pozor na levnější napodobeniny) , vkusná a luxusní obalová kazetka, praktický sametový sáček ,přehledný návod a nesmírně milé a nápadité zabalení.Samotný roller je příjemný a jeho používání je balzámem pro pleť i duši.Jako exematik a multi alergik na takřka veškerou kosmetiku,umím jeho přínos ocenit .Konečně mám i já pocit,že mohu svoji pleť něčím rozmazlovat.
MD Avatar autora Michaela Dubská | 23.4.2020
Tento obchod moc doporučuji! Balíček přišel rychle, krásně zabalený a s milým vzkazem☺️ Určitě jsem neobjednávala naposledy!
ŠM Avatar autora Šarlot Michálková | 22.4.2020
Chtěla jsem poděkovat za tento eshop, před pár měsíci jsem si poprvé objednala přes kamarádku první mýdlo na tvář a masku. První maska kterou sem našla a nevysušovala,pak jsme udělaly další objednávku a ikdyz se mi nechtělo utrácet, tak tady jsem se naučila že je to ta nejlepší investice, a hlavně jsem konečně našla produkty které opravdu pomáhají, jak mě tak teď už i mému bráškovi. Děkujeme za úžasné produkty! ❤️
SF Avatar autora Silvie Fedorkova | 15.4.2020
Moc dekuji a doporucuji!!!

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 41

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.