Hodnocení obchodu

5,0 17 hodnocení
Přidat hodnocení
5
17x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jana Kolářová | 13.1.2020
obchod byl příjemný, prodejce milý a komunikativní, balíček byl krásně zabalený, s osobním vzkazem, prostě zabalený srdcem a s láskou
OS Avatar autora Olga Stojanová | 12.1.2020
Absolutně parádní osobní přístup k objednávce, luxusně zabaleno a milý ručně psaný vzkaz. Doporučuji! :)
RP Avatar autora Rayse Praková | 20.12.2019
I keep coming back to this shop because I love the feeling when I get the package. Its like I received a present from a dear friend. Its possible to see that Natalie does her job with love :) I TOTALLY RECOMMEND!
N Avatar autora Nik | 20.12.2019
Krásný osobní přístup, balíček je nádherně zabalený.
LP Avatar autora Lucie Potancokova | 11.12.2019
Muzu jen doporucit, Natalka bali balicky rucne. Navic byla na nem cedulka, ze jsem si pripadala jak kdybych dostala darek. Uvnitr nejen ze krasne zabaleny zakoupeny produkt, ale opet rucne psany vzkaz. Balicek byl navic ozdobeny rolnickou :) komunikace take na jednicku.. je videt, ze Natalka to dela s laskou.
Avatar autora Veronika Šabková | 30.11.2019
Krásně zabalený balíček, který přišel rychle. Rozhodně ne můj poslední nákup!
L Avatar autora Lucie | 5.11.2019
Krásný balíček, jsem s nákupem maximálně spokojená.
MS Avatar autora Martina Staňková | 16.10.2019
Nádherně zabalený balíček s láskou a s kouskem Natálky v něm, skvělý osobní přístup a o to větší radost z balíčku.
D Avatar autora Dorotka | 28.9.2019
Jsem moc spokojena, doporučuji
LP Avatar autora Lucie Potančokova | 26.9.2019
Doporucuji. Mila slecna, prijemna komunikace. Vysla mi neuveritelne vstric. Navic krasne zabaleny balicek a rucne psany vzkaz.
RE Avatar autora Renata Entová | 19.9.2019
Skvělá
LN Avatar autora Lenka Nývltová | 6.9.2019
Úžasný obchůdek! Rychlé dodání a krásné balení i s osobním dopisem. Moc děkuji!
SV Avatar autora Simona Vojíková | 5.9.2019
Obchod je příjemný, dodání rychlé. Příjemným překvapením byl osobní dopis s poděkováním za nákup.
TB Avatar autora Tereza Bačová | 28.8.2019
Rychlá a příjemná komunikace. Krasny e-shop. Rozhodně doporučuji!!!!
Avatar autora Eliška Švecová | 23.8.2019
Oceňuji velmi rychlou a příjemnou komunikaci :).
MD Avatar autora Marie Drábková | 22.8.2019
Na Natálčin e-shop jsem narazila náhodou, je tu úžasný výběr přírodní kosmetiky a kvalitních face rollerů, už se těším s jakými dalšími produkty Natálka přijde:)). Natálko, jak jsem ti již psala, tvůj přístup k zákazníkům je naprosto skvělý a tvůj ručně psaný dopis taktéž, hned mi zpříjemnil den:)). Těším se na další objednávku:)!
MD Avatar autora Mirka Dvořáková | 17.6.2019
Počula som o ich výborných účinkoch, avšak nájsť tie pravé medzi toľkými "fejkami" nebolo vôbec jednoduché ... nakoniec, ani neviem ako, sme sa našli. Nevedela som sa rozhodnúť, ktorý face roller od #fittěloeshop si vybrať, tak som si kúpila všetky tri a musím s rukou na srdci povedať, že pocit, ktorý po nich ostáva je neskutočne príjemný, vlievajuci energiu a život do tváre. Naviac ma milo prekvapil aj rukou písaný list, a to len a iba pre mňa. Natalie ďakujem, si úžasná! Môžeš si byť istá, že tvoj výber produktov a prístup k zákazníkom obehne celý svet. ❤ I'd heard of their excellent and beneficial effects some time ago and even though finding the genuine ones among so many fakes wasn't easy at all, we somehow found each other at last. Since I didn't know which of the face rollers offered by #fittěloeshop to choose, I decided to get all three of them and I have to say that the feeling that remains on my skin after using them is incredibly pleasant; it's like a kind of new life and energy was flowing through my entire face. I also got a handwritten letter, which was an absolute surprise. Natalie thank you, you're just wonderful! Be sure that the whole world will learn about your selection of products and the way you treat your customers. ❤

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 17

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.