Hodnocení obchodu

5,0 36 hodnocení
Přidat hodnocení
5
36x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RP Avatar autora Rayse Praková | 24.12.2020
Velvet cacao is easily the best drink for the cold days! I am having everyday and it’s delicious! I think it improves the mood too and helps me to control the apetite for sweet! I will buy again ♥
V Avatar autora Veronika | 3.12.2020
U Natálky se nemusím bát, že šlápnu vedle. Pečlivě vybrané produkty, osobní, milý přístup, precizně zabalený balíček, to vše dělá nákup u Natálky vyjímečným zážitkem nejen pro tělo, ale i duši.
TA Avatar autora Tereza Altrichterová | 29.11.2020
Natálka má ke všem svým zákazníkům moc milý a osobitý přístup, který právě celý tento nákup dělá od začátku do konce unikátním, ať už se jedná o dotaz k objednávce nebo navazující dotazy k použití produktů. Balíček byl krásně zabalený s několika milými vzkazy ať už přímo na krabici, nebo uvnitř. Jednání se zákazníky i kvalita prodávaných výrobků je velmi nadstandardní. Děkuju za to! ❤️
Avatar autora Blanka Šretrová | 15.11.2020
Úžasný přístup, krásně zabaleno. Fakt mě "dostal" ručně psaný moc milý vzkaz. Za mě TOP obchůdek. Přeji hodně spokojených zákazníků. Určitě se vrátím :-).
KG Avatar autora Kateřina Galasová | 12.8.2020
Jsem nadšená!
SR Avatar autora Sandra Richterová | 22.7.2020
Natalka je naprosto úžasná. Nejenom, že balíček příjde vždycky velmi rychle, ale ještě má osobní věnování včetně důležitých informaci. Z e-shopu mám doma zatím produkty od SKNFEED a teď roller. Rozhodne tím můj nakup u ni tímto nekončí. Doporučuji všem a Natalii děkuji!! ❤
DS Avatar autora Dana Smržová | 25.6.2020
Překrásně zabalený balíček,skvělá komunikace a nádherně ručně psaný dopis. Krása ❤ Moc děkuji a doporučuji.
K Avatar autora Kami | 19.6.2020
Balíček dorazil rychle, krásně zabalený a s ručně napsaným vzkazem. Moc děkuji a doporučuji. Těším se na další nákup. ❤
VS Avatar autora Věra Srbková | 28.5.2020
Moc příjemný nákup. Balíček přišel krásně zabalený s milým vzkazem. Byl to můj první nákup a určitě ne poslední :-)
M Avatar autora Markét | 21.5.2020
Krásné a příjemné jednání, starost o zákazníka. Nejvíce mě dostal ručně napsaný vzkaz přiložený k balíčku, velice milé! ❤
K Avatar autora Klára | 21.5.2020
Nejmilejší e-shop ♥️. Velice ráda objednávám. Balíček přijde vždy krásně zabalený s milým vzkazem.
RJ Avatar autora Radana Jahodová | 5.5.2020
K letošním narozeninám jsem si udělala radost a koupila si ametystový face roller.A tento dárek ty ostatní zcela zastínil.Určitou představu a očekávání jsem měla.Skutečný výsledek byl,ale nad veškerá má očekávání.Úžasné zpracování ( pozor na levnější napodobeniny) , vkusná a luxusní obalová kazetka, praktický sametový sáček ,přehledný návod a nesmírně milé a nápadité zabalení.Samotný roller je příjemný a jeho používání je balzámem pro pleť i duši.Jako exematik a multi alergik na takřka veškerou kosmetiku,umím jeho přínos ocenit .Konečně mám i já pocit,že mohu svoji pleť něčím rozmazlovat.
MD Avatar autora Michaela Dubská | 23.4.2020
Tento obchod moc doporučuji! Balíček přišel rychle, krásně zabalený a s milým vzkazem☺️ Určitě jsem neobjednávala naposledy!
ŠM Avatar autora Šarlot Michálková | 22.4.2020
Chtěla jsem poděkovat za tento eshop, před pár měsíci jsem si poprvé objednala přes kamarádku první mýdlo na tvář a masku. První maska kterou sem našla a nevysušovala,pak jsme udělaly další objednávku a ikdyz se mi nechtělo utrácet, tak tady jsem se naučila že je to ta nejlepší investice, a hlavně jsem konečně našla produkty které opravdu pomáhají, jak mě tak teď už i mému bráškovi. Děkujeme za úžasné produkty! ❤️
SF Avatar autora Silvie Fedorkova | 15.4.2020
Moc dekuji a doporucuji!!!
KP Avatar autora Kateřina Pelešková | 3.4.2020
Nakupovala jsem zde již opakovaně a vždy byla maximálně spokojená. Balíček přišel vždy krásně zabalený, s osobním vzkazem a produkty jsou úžasné! Mohu jedině doporučit ❤️
BT Avatar autora Barbora Toiflová | 27.2.2020
Úžasný přístup, krásně zabalené, zboží vpořádku ❤ Vřele doporučuji a těším se na další nákupy...
S Avatar autora Sára | 20.2.2020
Balíček přišel s krásným vzkazem, udělalo mi to velikou radost. Objednala jsem si pleťové a tělové čokoládky a opravdu jsou boží. Čokoládová na pleť nejvíc TOP a hlavně dlouho vydrží. Trochu mě mrzí, že ta tělová kávová se rychle vypotřebovává. Jinak super ❤️
OM Avatar autora Olga Michálková | 6.2.2020
Balíček byl krásně zabalený ,s ručně napsaným osobním vzkazem....příjemně mě překvapil.Doporučuji
JK Avatar autora Jana Kolářová | 13.1.2020
obchod byl příjemný, prodejce milý a komunikativní, balíček byl krásně zabalený, s osobním vzkazem, prostě zabalený srdcem a s láskou

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 36

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.