Hodnocení obchodu

5,0 31 hodnocení
Přidat hodnocení
5
31x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
SR Avatar autora Sandra Richterová | 22.7.2020
Natalka je naprosto úžasná. Nejenom, že balíček příjde vždycky velmi rychle, ale ještě má osobní věnování včetně důležitých informaci. Z e-shopu mám doma zatím produkty od SKNFEED a teď roller. Rozhodne tím můj nakup u ni tímto nekončí. Doporučuji všem a Natalii děkuji!! ❤
DS Avatar autora Dana Smržová | 25.6.2020
Překrásně zabalený balíček,skvělá komunikace a nádherně ručně psaný dopis. Krása ❤ Moc děkuji a doporučuji.
K Avatar autora Kami | 19.6.2020
Balíček dorazil rychle, krásně zabalený a s ručně napsaným vzkazem. Moc děkuji a doporučuji. Těším se na další nákup. ❤
VS Avatar autora Věra Srbková | 28.5.2020
Moc příjemný nákup. Balíček přišel krásně zabalený s milým vzkazem. Byl to můj první nákup a určitě ne poslední :-)
M Avatar autora Markét | 21.5.2020
Krásné a příjemné jednání, starost o zákazníka. Nejvíce mě dostal ručně napsaný vzkaz přiložený k balíčku, velice milé! ❤
K Avatar autora Klára | 21.5.2020
Nejmilejší e-shop ♥️. Velice ráda objednávám. Balíček přijde vždy krásně zabalený s milým vzkazem.
RJ Avatar autora Radana Jahodová | 5.5.2020
K letošním narozeninám jsem si udělala radost a koupila si ametystový face roller.A tento dárek ty ostatní zcela zastínil.Určitou představu a očekávání jsem měla.Skutečný výsledek byl,ale nad veškerá má očekávání.Úžasné zpracování ( pozor na levnější napodobeniny) , vkusná a luxusní obalová kazetka, praktický sametový sáček ,přehledný návod a nesmírně milé a nápadité zabalení.Samotný roller je příjemný a jeho používání je balzámem pro pleť i duši.Jako exematik a multi alergik na takřka veškerou kosmetiku,umím jeho přínos ocenit .Konečně mám i já pocit,že mohu svoji pleť něčím rozmazlovat.
MD Avatar autora Michaela Dubská | 23.4.2020
Tento obchod moc doporučuji! Balíček přišel rychle, krásně zabalený a s milým vzkazem☺️ Určitě jsem neobjednávala naposledy!
ŠM Avatar autora Šarlot Michálková | 22.4.2020
Chtěla jsem poděkovat za tento eshop, před pár měsíci jsem si poprvé objednala přes kamarádku první mýdlo na tvář a masku. První maska kterou sem našla a nevysušovala,pak jsme udělaly další objednávku a ikdyz se mi nechtělo utrácet, tak tady jsem se naučila že je to ta nejlepší investice, a hlavně jsem konečně našla produkty které opravdu pomáhají, jak mě tak teď už i mému bráškovi. Děkujeme za úžasné produkty! ❤️
SF Avatar autora Silvie Fedorkova | 15.4.2020
Moc dekuji a doporucuji!!!
KP Avatar autora Kateřina Pelešková | 3.4.2020
Nakupovala jsem zde již opakovaně a vždy byla maximálně spokojená. Balíček přišel vždy krásně zabalený, s osobním vzkazem a produkty jsou úžasné! Mohu jedině doporučit ❤️
BT Avatar autora Barbora Toiflová | 27.2.2020
Úžasný přístup, krásně zabalené, zboží vpořádku ❤ Vřele doporučuji a těším se na další nákupy...
S Avatar autora Sára | 20.2.2020
Balíček přišel s krásným vzkazem, udělalo mi to velikou radost. Objednala jsem si pleťové a tělové čokoládky a opravdu jsou boží. Čokoládová na pleť nejvíc TOP a hlavně dlouho vydrží. Trochu mě mrzí, že ta tělová kávová se rychle vypotřebovává. Jinak super ❤️
OM Avatar autora Olga Michálková | 6.2.2020
Balíček byl krásně zabalený ,s ručně napsaným osobním vzkazem....příjemně mě překvapil.Doporučuji
JK Avatar autora Jana Kolářová | 13.1.2020
obchod byl příjemný, prodejce milý a komunikativní, balíček byl krásně zabalený, s osobním vzkazem, prostě zabalený srdcem a s láskou
OS Avatar autora Olga Stojanová | 12.1.2020
Absolutně parádní osobní přístup k objednávce, luxusně zabaleno a milý ručně psaný vzkaz. Doporučuji! :)
RP Avatar autora Rayse Praková | 20.12.2019
I keep coming back to this shop because I love the feeling when I get the package. Its like I received a present from a dear friend. Its possible to see that Natalie does her job with love :) I TOTALLY RECOMMEND!
N Avatar autora Nik | 20.12.2019
Krásný osobní přístup, balíček je nádherně zabalený.
LP Avatar autora Lucie Potancokova | 11.12.2019
Muzu jen doporucit, Natalka bali balicky rucne. Navic byla na nem cedulka, ze jsem si pripadala jak kdybych dostala darek. Uvnitr nejen ze krasne zabaleny zakoupeny produkt, ale opet rucne psany vzkaz. Balicek byl navic ozdobeny rolnickou :) komunikace take na jednicku.. je videt, ze Natalka to dela s laskou.
Avatar autora Veronika Šabková | 30.11.2019
Krásně zabalený balíček, který přišel rychle. Rozhodně ne můj poslední nákup!

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 31

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.